Bérelhető kerékpárok

Két keréken

Fedezzük fel kerékpárral a Gerecse szívében található természeti értékeket. Kalandvágyó turistáinkat 8 különbőző nehezségű és hosszúságú tematikus útvonallal várjuk. A terepviszonyoknak megfelelő, minden igényt kielégítő kerékpárokhoz műszaki mentést és szervízelést biztosítunk.

VÁROSI

Kiknek ajánljuk?
Hosszabb kirándulásokhoz és mindennapi közlekedésre egyaránt ajánlott típus. Könnyebben halad aszfalton, de a könnyű terepekkel – mint a sétaösvények – is megbirkózik. Kényelmes üléspozíciója azoknak is könnyűvé teszi az akár napi 70-80 kilométeres tekerést, akik egyébként nincsenek hozzászokva a túrázáshoz.

HEGYI

Kiknek ajánljuk?
A mountain bike előnye, hogy masszív felépítésű, és kisebb kerekei miatt könnyebb felfelé tekerni vele, mint bármely más kerékpárral. Kifejezetten terep igénybevételre ajánljuk, mivel jól viseli a döcögést, ütközéseket, ám hosszú távú országúti túrákra nem optimális.

GYERMEK

Kiknek ajánljuk?
A hozzánk látogató gyermekeknek, valamint kisebb termetű vendégeinknek ajánljuk. Az állítható ülésmagasságnak köszönhetően szinte már egészen kis gyermekek is tudják használni kerékpárjainkat.

TANDEM

Kiknek ajánljuk?
Párosan szép az élet! Ajánljuk mindazoknak, akik párban szeretnék felfedezni a várost, továbbá azon vendégeink számára, akik valamilyen oknál fogva kizárólag párban tudják felfedezni a várost.

GYERMEK UTÁNFUTÓ

Kiknek ajánljuk?
A gyermekutánfutónak hála nem kell otthon hagyni a még biciklizni nem tudó kisgyermekeket sem! A szülők kerékpárja mögé csatlakoztatható utánfutóban kényelmesen utazhat kisgyermekük. Több napra érkező túrázók kisebb csomagjait pedig kényelmesen szállíthatják utánfutóinkban.

HANDBIKE

Kiknek ajánljuk?
A handbike magyarra fordítva kézzel hajtott bicikli, mely esélyegyenlőségi szolgáltatásaink keretén belül, a mozgáskorlátozottak egyik kedvelt sporteszköze. Állítható ülésének, valamint komfortos kialakításának köszönhetően, magasságtól függetlenül bárki élvezheti használatát. Azonban fontosnak tartjuk felhívni vendégeink figyelmét arra, hogy egy ilyen kézi hajtású bicikli, akár az 50 km/h-s sebességet is elérheti!

ADAPTÍV HANDBIKE

Kiknek ajánljuk?
Az adaptív handbikeot szintén esélyegyenlőségi szolgáltatásaink keretén belül ajánljuk kerekesszékes vendégeinken. Az adaptív handbike nem más, mint egy olyan kiegészítő, melyet a kerekesszék elé kell rögzíteni, s így kerekesszékünk kézzel hajtott kerékpárként funkcionál.

Cím

2890 Tata
Tópart Sétány 2.

Telefon

+3630/562-60-60

E-mail

okokozpont@tataivaroskapu.hu