Kajak, Kenu, Sárkányhajó, Óceánjáró kajak

Túrázzunk együtt tavon és folyóvízen!

Kezdő vendégeink számára is ajánljuk a négyszemélyes túrakenukat, tapasztalt oktatóink segítenek az alapok könnyed és élvezetes elsajátításában.

Rutinosabb vendégeink egy- vagy többszemélyes tengeri kajakjainkon szelhetik a tatai öreg-tó vizét, és gyönyörködhetnek a csodálatos panorámában.

Húszszemélyes sárkányhajónk képes egy összetartó, együttműködő csapatot kovácsolni.

Vízieszközeink csak és kizárólag 10 éves kor felett, az úszni tudás feltételével vehetők igénybe!

KAJAK

Kiknek ajánljuk?
A kajakozás egy olyan aktív sport, mely nem igényel extra erőnlétet; egy átlagos fizikumú embernek nem jelenthet különösebb megerőltetést. Az úszni tudás feltétele azonban elengedhetetlen, hiszen még a profikkal is megeshet, hogy a vízben kötnek ki. Mindenkinek kötelezően viselnie kell a mentőmellényt. A biztonság kedvéért a vízreszállás előtt tartunk egy rövid oktatást az evezésről és részletesen bemutatjuk a felszerelést is. Vendégeink számára egy- és kétszemélyes tengeri kajak, valamint kétszemélyes túra kajakokat tudunk biztosítani.

KENU

Kiknek ajánljuk?
A négyszemélyes túrakenut kimondottan kezdő túrázóknak ajánljuk, mivel a hajó alján található vezetőbordáknak köszönhetően mindenféle előképzettség nélkül, könnyedén egyenesben lehet tartani a csónakokat. Mindenkinek kötelezően viselnie kell a mentőmellényt. Ahogy a kajaknál, itt is előfordulhat borulás, azonban a beépített légzsákoknak köszönhetően nem kell attól tartanunk, hogy elsüllyed a csónak. Kiváló vízi eszköz hosszabb túrák megtételéhez, ugyanis csomagjainkat kényelmesen tudjuk tárolni a csónakban.

SÁRKÁNYHAJÓ

Kiknek ajánljuk?
Az egyik legkiválóbb eszköze csapatépítő tréningeknek, valamint osztálykirándulásoknak. Húszszemélyes hajónk képes egy összetartó, együttműködő csapatot kovácsolni. Mindenkinek kötelezően viselnie kell a mentőmellényt. Amellett, hogy milyen csapatkohéziós ereje van, fontos megemlíteni, hogy a sárkányhajózás az egyik legbiztonságosabb és leggyorsabban elsajátítható vízi sport

OUTRIGGER

Kiknek ajánljuk?
Az Outrigger egy nagyon népszerű nyílt tengeri kenu, ami már hazánkban is igencsak népszerű, köszönhetően annak, hogy könnyen megtanulható és igazán érdekes. Karcsú, gyors, pedálokkal kormányozható, fordulékony kenu, melynek jobb és baloldalára elhelyezhető oldaltámaszának köszönhetően szinte nullára csökkenti a vízbeborulás esélyét. Mindenkinek kötelezően viselnie kell a mentőmellényt. Ajánljuk mindazoknak, akik esélyegyenlőségi szolgáltatásaink keretén belül ismerkednének meg ezzel a különleges sporttal, továbbá azoknak, akik éreznek magukban némi bizonytalanságot. Fontos megjegyezni, hogy kezelése nem igényel “evezős múltat”.

ÓCEÁNJÁRÓ KAJAK

Kiknek ajánljuk?
Minden idők legjobban mozgatható kajakja, a hajó orrát megemelve egy kisgyerek is könnyen mozgathatja. Egyaránt jól viselkedik síkvizeken és tengeren és jó nagysúlyú embereknek is. Elnyűhetetlensége a kölcsönzők népszerű kajakjává teszi majd.
Nulla tudással is könnyedén evezhető.

Bérelni szeretne ?

Munkatársaink késségel állnak rendelkezésére. 

Cím

2890 Tata
Tópart Sétány 2.

Telefon

+3630/562-60-60

E-mail

okokozpont@tataivaroskapu.hu